Louise Restaurant & Bar
på Aker Brygge

Mandag-Lørdag kl. 11.00 - 23.00

Søndager: stengt

 

Vi tar deg med på en historisk reise i våre flotte lokaler. Norske råvarer, stolte mattradisjoner og de gode opplevelsene får du hos oss. Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken.  Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.

 
 
crab_test.jpg

De beste, norske råvarer

Vi ønsker å servere deg det beste landet har å by på av sesongens ferske råvarer i sesong. Vår, sommer, høst og vinter.

Full oppmerksomhet

For oss er hver gjest spesiell. Vi skal gi deg den oppmerksomheten du fortjener når du besøker Louise.

Inspirerende mat

Maten du får hos oss skal inspirere og gi deg en minneverdig opplevelse du ønsker å dele med andre.

Menyer

Menyen vår har noe for alle – velg noe nytt, noe kjent eller la oss anbefale noe av det vi liker best.
Vi serverer deg de lekreste retter med passende drikke. I våre lokaler får måltidet et stemningsfylt særpreg.

Bestill bord i restauranten

Allergener:
Sk=Skalldyr F=Fisk M= Melk/Laktose Su=Sulfitt/Sulfat E=Egg H=Hvete B=Bygg Hv=Havre Lu=Lupin Se=Sennep Sm=Sesam Bl= Bløtdyr R=Rug C=Selleri Vn=Valnøtter Hn=Hasselnøtter So=Soya P=Peanøtter Cn=Cashewnøtter N=Nøtter

Hold møte, kurs & selskap i våre historiske lokaler

Vi skreddersyr arrangement til dine behov

 

Louise Restaurant & Bar kan tilby en meny full av deilige norske råvarer, i tillegg til selskapslokaler i helt unike omgivelser. Louise har en unik beliggenhet på Aker Brygge og et interiør med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft.

I restauranten kan du i tillegg til å nyte et bedre måltid, arrangere skreddersydde møter på dagtid. Intime lunsjer og middager eller en minnerik jubileums- eller bryllupsfeiring for opptil 200 mennesker. For oss er hver gjest spesiell. Vi skal gi deg den oppmerksomheten du fortjener når du besøker Louise.

 

Bordreservasjon

Vi har alltid noen bord til dere som bare ønsker å komme innom, hvis det er fullt kan du i mellomtiden nyte noe forfriskende i loungen. 

«After Work, hver fredag på Louise Restaurant og Bar. Etter en hektisk uke inviterer vi på bobler, god stemning og feirer at det er helg. Ta med kolleger fra jobben, venninne – eller kompisgjengen eller kjæresten og start helgen hos oss.  

 

Husk å reservere bord her: booking@restaurantlouise.no

Gratis inngang

Velkommen til vår boblende after work hver fredag.»

Ledige stillinger

Jobbe sammen med oss på Louise?

Julebord Louise.jpg

Nå er julen snart her

Den kalde, fine tiden er i anmarsj og snart er det på tide å tenke på årets koseligste tradisjon, julen. Hva med å legge årets julebord til Louise Restaurant og Bar, midt på Aker Brygge? Hos oss kan du arrangere julebord for dine kolleger, venner og familie i vår unikt lekre og tradisjonsrike lokale, meget sentralt på Aker Brygge. Presis som hvert år, starter vi opp med juleinspirert meny fra 08.11 til 22.12. På Louise har vi plass til inntil 450 personer. Er dere en gruppe på 30, 55  eller 180, tilbyr vi mindre Chambre Separee dere kan kose dere i.

Vårt dyktige kokketeam har gledet seg og planlagt årets julemeny godt og i år vil du også finne tradisjonelle juleretter som pinnekjøtt, ribbe, lutefisk, rakfisk og riskrem på menyen.

Menyen kan du se her. Velkommen.

Merk deg at menyen vi har laget nå er med veiledende priser. Vi har ikke fått endelige priser på råvarene og har derfor estimert en pris.