Louise Restaurant & Bar

Mandag - Torsdag: 11:00 - 23:00
Fredag - Lørdag: 11:00 - 03:00 
Søndag: Stengt

Kjøkkenet stenger 23.00

 Stolte mattradisjoner og gode opplevelser er hva du vil oppleve hos oss på Louise. Vi har lange tradisjoner på Aker Brygge og mye historie sitter i veggene. Menyen består hovedsakelig av norske råvarer med inspirasjon fra verdens kjøkken, og med vår unike beliggenhet vil du kunne oppdage skjulte skatter langs vegger og tak fra både sjø, havn, brygge og skipsverft. Hos oss kan du året rundt nyte gode samtaler med utsikt over Oslofjorden, og i april åpnet vi også opp vår uteservering.

Menyer

Hva skjer når klassisk, nordisk og tradisjoner møter et moderne, nyskapende og nysgjerrig kjøkken? Da får vi en meny som treffer! Uansett om du ønsker havets delikatesser, små eller store kjøttretter, eller vegetariske suksesser! 

Louise har alltid hatt fokus på det beste havet har å by på, og vår nye kjøkkensjef Adam Daniels har nå satt dette sammen til moderne retter som alle kan kjenne seg igjen i, uansett om du er ny på Louise, eller har levd med våre tradisjoner.

Fokus på vegetar og mer grønt på tallerken har kjøkkenet tatt på alvor, hvor vi kan trekke frem Kullgrillet Blomkål med dressing laget på hasselnøtter og urter, samt Smørstekt Sopp satt sammen med selleri og syltet estragon for et dypdykk i skogens gull. 

Vi har også beholdt Louises klassikere, som Håndpillede reker og Fiskesuppen. Den klassiske skagen har fått en moderne comeback, og Lobster Mac’n Cheese gir vi en hjertelig velkomst! Kveite og rødspette er tatt inn i varmen og serveres med tilbehør som både skal inspirere nybegynnere og erfarne fiskeelskere. 

For oss har det vært viktig å få frem det aller besteav råvarene. Ikke minst hvilket stykke på dyret som blir anvendt, ikke bare for smakens skyld, men også for å utnytte hele råvaren.

På Louise skal du få velge det beste om du er litt sulten, om du vil dele med venner og smake litt av alt, eller ønsker et fullstendig måltid med smått og stort. 

Bestill bord i restauranten

Allergener:
Sk=Skalldyr F=Fisk L= Melk/Laktose Su=Sulfitt/Sulfat E=Egg H=Hvete B=Bygg Hv=Havre Lu=Lupin Se=Sennep Sm=Sesam Bl= Bløtdyr R=Rug C=Selleri Vn=Valnøtter Hn=Hasselnøtter So=Soya P=Peanøtter Cn=Cashewnøtter N=Nøtter

Louise-by-night-logo.png

VELKOMMEN TIL OSLOS STØRSTE UTESTED

Med topp lokasjon midt på Aker Brygge, kapasitet på over 1000 mennesker, 350 sitteplasser ute og fire barer er LOUISE by NIGHT Oslos største utested. Hos oss kan du ta noen pre-drinks i baren først, spise en hyggelig middag i restauranten eller ankomme ved midnatt og være sikret en helaften med cocktails, musikk og moro.

På dansegulvet vil vår residence DJ, sammen med inviterte gjeste-DJs, sørge for at føttene alltid beveger seg. Barteamet vil være på plass hver helg for å gi freshe drinker og topp service til alle våre gjester.

Hjertelig velkommen til oss. Dørene åpner 22:00!
Fredag og lørdag: ID25 

For henvendelser til nattklubb:
bynight@restaurantlouise.no

Se filmen fra åpningen og opplev stemning på Louise by Night.

 

Hold møte, kurs & selskap i våre unike lokaler

Vi skreddersyr arrangement til dine behov

 

Ta med deg dine ansatte, kolleger eller kunder ut av kontoret i høst!

Hva med et litt ekstra velsmakende lunsjmøte? Kurs & konferanse med en unik touch? Kick-off og lanseringinger i hjertet av Oslo? I våre tre helt unike kurslokaler ligger alt til rette for faglige og festlige arrangement hele uken!


Vi elsker å arrangere stort og smått for våre kunder og alle deres behov, og dette gjør vi med våre fleksible chambre separe som passer for grupper opp til 200 personer. Vi er utstyrt med det grunnleggende konferanseutstyret, og skulle dere mangle noe er vi behjelpelige med å skaffe dette etter avtale. 

 

 

Bordreservasjon

Vi har alltid noen bord til dere som bare ønsker å komme innom, hvis det er fullt kan du i mellomtiden nyte noe forfriskende i loungen.
Ved reservasjoner på 10 personer eller flere ber vi om en forhåndsbestilt meny.

For bordreservasjoner over 10 personer: booking@restaurantlouise.no
Henvendelser til nattklubb: bynight@restaurantlouise.no

Ledige stillinger

Jobbe sammen med oss på Louise?