Selskapsmeny
Menyen vår har noe for alle – velg noe nytt, noe kjent eller la oss anbefale noe av det vi liker best.
Vi serverer deg de lekreste retter med passende drikke. I våre lokaler får måltidet et stemningsfylt særpreg.
*** MENY 1 ***
565,- per person
155,-
KLASSISK TARTAR
Norsk rødt fe kjøtt, syltet agurk, rødbeter, kapers, sjalottløk, dijonsennep og eggeplomme.
155,-
295,-
VESTKYSTLAKS
Ovnsbakt laksefilet med pastinakk-puré, savoykål, rotgrønnsaker, sprø grønnkål og smørsaus.
295,-
115,-
SJOKOLADEFONDANT
Med salt karamellkjerne, syltet kirsebær, crumble, sukkermarengs og kirsebærsorbet
115,-
*** MENY 2 ***
653,- per person
178,-
PANNESTEKT KAMSKJELL
Serveres med jordskokkpuré, ristet blomkål, granateple, hummersmør.
178,-
345,-
GRILLET ANGUS BEEF ENTREÔTE
Et godt og saftig stykke oksekjøtt fra grillen med petit pois puré, rødløksmarmelade, aspargesbønner, hasselbackpoteter og saus foyot.
345,-
130,-
BRUNOSTIS FRA GUDBRANDSDALEN
Med sjokoladesaus, ristede peanøtter, vaniljekrem og maldon salt.
130,-
*** MENY 3 ***
625,- per person
165,-
LAKS
Sashimi av Frøya laks og akevitt marinert laksetartar med wasabi, kryddersoya, selleri, avokado, rømme, dill og rødløk- sjøgress salat.
165,-
338,-
SENNEPSGRATINERT LAMMECARRÉ
Med potet dauphinoise, rosmarinsaus, konge østers sopp, auberginepuré, squash og grillet paprika.
338,-
122,-
SMULDREPAI
Med blåbær og epler servert med St. Hallvard-tindved sorbet.
122,-
SKALLDYRFAT MED DAMPEDE BLÅSKJELL
På Louise Restaurant & Bar har vi satset på de beste råvarer havet kan tilby. Vi serverer nykokt hummer, kongekrabbe fisket utenfor Nordvestlandet som er anerkjent som unik i verdenssammenheng. Eller hva med å prøve østers fra Grimstad, det beste Norskekysten kan levere? Siden fristelsene er så mange har vi satt sammen et fat som både metter magen og sinnet.
765,- per person
MED AMERIKANSK HUMMER
Varanger kongekrabbe, en ½ kokt hummer, krabbeklør, kamskjell fra Frøya, ferske norske reker, norske østers, sjøkreps (når tilgjengelig) og kremet hvitvinsdampede blåskjell fra Trøndelag.
765,- per person
Serveres med ulike sauser og lyst landbrød.
850,- per person
MED NORSK / ATLANTISK HUMMER
Varanger kongekrabbe, en ½ kokt hummer, krabbeklør, kamskjell fra Frøya, ferske norske reker, norske østers, sjøkreps (når tilgjengelig) og kremet hvitvinsdampede blåskjell fra Trøndelag.
850,- per person
Serveres med ulike sauser og lyst landbrød.
Generelle betingelser gjeldende for alle bookinger
Vi anbefaler større selskaper om å velge én felles meny til alle. (1) For selskap over 20 personer: Avbestilling inntil dagen før ankomst klokken 11:00 kostnadsfritt. Kansellering, uteblivelse eller endring i antall samme dag vil bli belastet med 100 % av avtalt meny pris. (2) For selskap over 50 personer: Avbestilling inntil 2 uker før er kostnadsfritt, deretter belastes 50 % av avtalt meny pris fram til 1 uke før. Kansellering, uteblivelse eller endring i antall samme dag vil bli belastet med 100 % av avtalt meny pris. Er menyen ikke valgt på avbestillingstidspunktet vil rimeligste 3-retters selskapsmeny bli lagt til grunn for avbestillingsgebyret
Allergener:
Sk=Skalldyr F=Fisk M= Melk/Laktose Su=Sulfitt/Sulfat E=Egg H=Hvete B=Bygg Hv=Havre Lu=Lupin Se=Sennep Sm=Sesam Bl= Bløtdyr R=Rug C=Selleri Vn=Valnøtter Hn=Hasselnøtter So=Soya P=Peanøtter Cn=Cashewnøtter N=Nøtter