Bryllupspakke

Bryllup på Louise Restaurant, kanskje den viktigste dagen i livet deres - la oss gjøre den fantastisk! Går du med bryllupsplaner?

Da ønsker vi dere velkommen til en uformell bryllupsprat på Louise Restaurant.

Louise er en tradisjonsrik restaurant med fjordutsikt og lange tradisjoner på Aker Brygge. Etter en større renovering i 2013 har vi fornyet oss på både interiør og mat. Menyen fokuserer på  norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft.

Detaljer er viktige i forbindelse med den store dagen og vi setter vår ære i å tilrettelegge slik at dagen blir akkurat som dere drømmer om. Vi kan ta både store og små bryllup, opptil 180 personer. Vi serverer tre, fire eller fem retters middag alt etter hva dere måtte ønske. Vi har satt opp en bryllupspakke og ordner det fullverdige selskapsarrangementet med oppdekking, blomster, servering, skjenking, og ikke minst opprydding i etterkant. Dere kommer kun med bordkortene og gjestene.

Våre tre selskapslokaler, Kongerommet, Henrik Ibsen og Skipperstuen, er dekorert i maritim stil som gjenspeiler navnene. Rommene har fleksible vegger og kan dekkes til selskap på 15-180 personer. Med sin unike atmosfære settes en fin ramme rundt den store dagen.

Til bryllupspakke 

KBG