Louise Restaurant & Bar
på Aker Brygge

Mandag – Lørdag: 11:00 – 23:00

 

Vi tar deg med på en historisk reise i våre flotte lokaler. Norske råvarer, stolte mattradisjoner og de gode opplevelsene får du hos oss. Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken.  Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.

 
 
crab_test.jpg

De beste, norske råvarer

Vi ønsker å servere deg det beste landet har å by på av sesongens ferske råvarer i sesong. Vår, sommer, høst og vinter.

Full oppmerksomhet

For oss er hver gjest spesiell. Vi skal gi deg den oppmerksomheten du fortjener når du besøker Louise.

Inspirerende mat

Maten du får hos oss skal inspirere og gi deg en minneverdig opplevelse du ønsker å dele med andre.

Menyer

 

Etter et besøk på Louise håper vi at du vil dele den gode matopplevelsen med andre. Med dine kjære, venner, kolleger og forretningsforbindelser. Menyen vår har noe for alle – velg noe nytt, noe kjent eller la oss anbefale noe av det vi liker best.

Vi serverer deg de lekreste retter med passende drikke, og i våre historiske, men moderne lokaler får måltidet et stemningsfylt særpreg.

 
 

Kurs & konferansemeny

Vår frokost tilbyr et komplett utvalg av norske produkter, håndplukket fra våre beste leverandører. Har du andre ønsker enn de oppsatte kurspakkene, ta kontakt med oss så skreddersyr vi gjerne innholdet etter ønske. 

Last ned kurs & konferansemeny

Selskapsmeny

Norske råvarer er blant verdens beste og vi serverer ekte matglede fra Norges beste produsenter. Menyen er kvalitets sjekket av oss og den varierer fra sesong til sesong.
 

Last ned sesongens selskapsmeny

Hold møte, kurs & selskap i våre historiske lokaler

Vi skreddersyr arrangement til dine behov

 

Louise Restaurant & Bar kan tilby en meny full av deilige norske råvarer, i tillegg til selskapslokaler i helt unike omgivelser. Louise har en unik beliggenhet på Aker Brygge og et interiør med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft.

I restauranten kan du i tillegg til å nyte et bedre måltid, arrangere skreddersydde møter på dagtid. Intime lunsjer og middager eller en minnerik jubileums- eller bryllupsfeiring for opptil 200 mennesker. For oss er hver gjest spesiell. Vi skal gi deg den oppmerksomheten du fortjener når du besøker Louise.

 

Bordreservasjon

 
 

Skreien er her!

Skrei-sesongen er i full gang,  hva er egentlig skrei? 

Skrei er torsk, men ikke all torsk blir til skrei. Det er torsk som vokser opp i Barentshavet og når den er i sin beste alder kommer den inn til norskekysten for å gyte. Skreien er en av de sprekeste råvarene havet har å by på. Den svømmer hver vinter over 1000 kilometer, noe du kjenner på den friske smaken og den hvite fargen då den lange reisen gjør fisken veltrent og muskuløs.

På Louise serverer vi skrei under hele sesongen og i år serverer vi den med urterogn, sprøbakt leverterrine, regnbue gulrøtter, feve bønner, og rissole poteter.  

 

17.Mai

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt og hos oss kan du allerede booke bord.
Vi har følgende bordsetninger:

1. 11:00 - 14:00 (Alkoholservering fra kl. 12.00)
2. 14:30 - 17:30
3. 18:00 eller 18.30

Vi gjør oppmerksom på spiseplikt
Ingen bordreservasjoner ute denne dagen.

Bypåske?

Kommer du deg ikke på fjellet i påsken? Fortvil ikke - Louise Restaurant & Bar holder åpent hver dag! Hos oss kan du nyte en velsmakende kopp kakao foran peisen i vår lounge. Titter solen frem kan den nytes på vår uteservering med utsikt over oslofjorden og Akershus festning. Velkommen! 

 
Bilde 9.jpg
 
18699691_1510834855615488_7594431659957172359_o.jpg
 
Sorgenfri_7.jpg
 

Ledige stillinger

Jobbe sammen med oss på Louise?