Jobbe på Louise?

Har du det som trengs for å gjøre dette i et hektisk og travelt miljø?

Da kan vi tilby deg muligheten til å få være med på å implementere et nytt konsept i en av Norges største restauranter. Vi lover de utvalgte en spennende og utfordrende jobb i et hektisk, krevende og godt arbeidsmiljø, et stort nettverk av dyktige kollegaer og konkurransedyktig lønn og betingelser for rett person.

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke folk. Vil du jobbe i et hektisk miljø med hyggelige og engasjerte medarbeidere, hører vi gjerne fra deg. Kokkene våre lager mat kunden ønsker å komme tilbake for å få mer av i et av Norges nyeste, råeste og best utstyrte kjøkken.

Hovmestere har ansvaret for servitørteamet på sitt skift, og for at kundene alltid blir ivaretatt på best mulig måte, forlater Louise fornøyde og kommer forventningsfulle igjen. Opplæring, tilrettelegging og motivering av servitørene våre er en viktig oppgave. 

Våre servitører kan alltid finne vin som passer til det våre gjester spiser og fortelle om opprinnelse og særpreg på både mat og vin, slik at opplevelsen blir komplett.

Vi skal gi gjestene en opplevelse de ønsker å dele med andre. For å gjøre dette trenger vi DEG. 

Kjenner du deg igjen i verdiordene våre; Inspirerende, fristende og oppmerksom vil vi gjerne bli bedre kjent med deg.